Death metal Dodano: 2009-08-13 17:41
niektórzy nie potrafią życ bez szufladek, gdy coś nie jest opisane, założone z góry, wyjaśnione, czują się zagubieni... świadomość szufladki, przynależności, założenia "przez kogoś kto juz wie" daje poczcie bezpieczeństwa, bo to co nieznane budzi strach... death metal budzi strach.... fajnie :-)
Dodano: 2009-08-18 08:19
dupa !!! death metal został wymyślony przez mamę mojego kolegi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.
Dodano: 2009-08-18 08:31
Ważne, żeby było piekło, a wtedy szufladki schodza na dalszy plan :D mama kolegi na czymś gra??? :D :D
...and music? Well, it's just entertainment folks.
Re: Death metal Dodano: 2009-08-18 13:19
| cellar_door napisał(a): |
| ... death metal budzi strach.... fajnie :-) |
Bo death metal ma budzić strach. A niby po co został wymyślony? :D ( No poza tym, żeby wzbudzać zachwyt w słuchaczach 8) ).
Dodano: 2009-08-18 13:55
A tam strach, co prawda muzyka do spokojnych nie należy ale poza sceną deathmetalowcy wyglądają całkiem sympatycznie no chyba, że nazbyt im przylgnął sceniczny wizerunek do serducha, wtedy robi się śmiesznie. Gotyckie modelki nago bez makijażu to dopiero jest strach 
Dodano: 2009-08-18 17:37
Weź nie pisz takich rzeczy, bo potem będę miała koszmary :) .
A death metalowców na żywo nie widziałam, więc nie wiem, czy wielką wieją grozą. Jednak podejrzewam, że trochę mhroooku ze sceny zawsze się uchowa poza nią.
Dodano: 2009-08-19 05:59
Nooo, zwłaszcza Tony Choy w zielonym dresiku z sympatyczną mordką, kolesie Suffo pijacy piwko i oglądający koncert itp. - przeciez to są normalni ludzie, którzy graja po prostu muzykę i bardzo czesto nie maja żadnego imagu. Pierdolicie moje drogie panny jak potłuczone ...
.
Dodano: 2009-08-19 07:06
| Harlequin napisał(a): |
| Nooo, zwłaszcza Tony Choy w zielonym dresiku z sympatyczną mordką, kolesie Suffo pijacy piwko i oglądający koncert itp. - przeciez to są normalni ludzie, którzy graja po prostu muzykę i bardzo czesto nie maja żadnego imagu. Pierdolicie moje drogie panny jak potłuczone ... |
właśnie, to nie blackmetalowy Frost, który podobno bez lekkiego make-upu nie wychodzi nawet do warzywniaka :wink:
Dodano: 2009-08-19 07:09
Harlequin
8O
Nie przeczytałeś chyba, albo nie zrozumiałeś tego co napisałam. I masz małego. :lol:
Dodano: 2009-08-19 07:12
| Carmen napisał(a): |
| Jednak podejrzewam, że trochę mhroooku ze sceny zawsze się uchowa poza nią. |
:arrow: GP - czekaj poprawie sie:
Carmen - nie masz racji :D
Post kilka wypowiedzi wyżej prosże uznać za półaktualny - dresik Tonego Choya wymiata :lol:
.
... Dodano: 2009-08-19 07:16
Bo dobry dres nie jest zly :)
If i can`t be my own i feel better dead.
Dodano: 2009-08-19 10:44
Ludzie - nie rzucać się! :) Przecież pisałam, że w życiu nie widziałam death metala na oczy. Mnie interesuje jedynie grana przez nich muza. Ja sobie mogę tylko wyobrażać, jak oni wyglądają. I wcale nie mówiłam, że to nie są normalni ludzie.
8)
Dodano: 2009-08-19 18:06
Mnie death metal relaksuje,niepokoi,fascynuje czasem smieszy.Kiedys bylem wyznawca tego stylu muzycznego ostatnio mniej slucham z racji odejscia w nieco inne rejony,staram sie jednak miec na pulsie to co dzieje sie w tej muzyce.ave satan :D
Dodano: 2009-08-28 19:24
mnie tylko relaksuje, ewentualnie podnieca
, śmiesznego death metalu nie słucham :-)
Dodano: 2009-08-29 08:01
Death Metalowiec jak każdy człowiek, jeden jest miły, drugi nie.
Ja lubię koncerty, na niektórych jest niezła energia.
Dodano: 2009-08-29 15:09
A mnie się te koncerty wydają co najmniej dziwne. Kiedy oglądam z nich relacje, widzę tłum ludków nieustannie trzepiących głową. Że też im jeszcze mózg uszami nie wypadł :D .
Jednak kiedyś muszę się wybrać na taki koncercik. Z aparatem fotograficznym i dyktafonem
. Albo przynajmniej po to, żeby dobrej muzy posłuchać.
Dodano: 2009-08-29 17:36
Tak właśnie wygląda deathmetalowiec. :lol: http://www.youtube.com/watch?v=euHMldrw4fw
Dodano: 2009-08-29 17:51
| Gabriela napisał(a): |
| Tak właśnie wygląda deathmetalowiec. :lol: http://www.youtube.com/watch?v=euHMldrw4fw |
Miałaś na myśli Chucka? ( Snif :cry: RIP )
Tak w zasadzie był to chyba jedyny deathmetalowiec, który naprawdę true wyglądał nawet w niebieskich jeansach i białych adidasach.
Ale tacy wyjątkowi ludzie właśnie żyją krótko...
Dodano: 2009-08-29 17:54
| sphinxia napisał(a): |
| [quote:b9a4256f66="Gabriela"]Tak właśnie wygląda deathmetalowiec. :lol: http://www.youtube.com/watch?v=euHMldrw4fw |
Tak w zasadzie był to chyba jedyny deathmetalowiec, który naprawdę true wyglądał nawet w niebieskich jeansach i białych adidasach.
[/quote:b9a4256f66]
Niestety,a szkoda prawda?
Dodano: 2009-08-29 20:46
| [quote:357bd29991="sphinxia"][quote:357bd29991="Gabriela"]Tak właśnie wygląda deathmetalowiec. :lol: http://www.youtube.com/watch?v=euHMldrw4fw |
[/quote:357bd29991]
Niestety,a szkoda prawda?[/quote:357bd29991]
Wielka...
Dodano: 2009-08-29 21:03
A tak w ogóle to na tej stronce utwór " Painkiller " jest o wiele bardziej zajebiaszczy.
Oczywiście od oryginału
Death jest (był) bezbłędny 
Dodano: 2009-08-30 09:43
| Tak właśnie wygląda deathmetalowiec. :lol: http://www.youtube.com/watch?v=euHMldrw4fw |
co masz do jego wizerunku?
| sphinxia napisał(a): |
| A tak w ogóle to na tej stronce utwór " Painkiller " jest o wiele bardziej zajebiaszczy. Oczywiście od oryginału |
tu sie nie zgadzam
| Cytat: |
| Death jest (był) bezbłędny |
tu popieram.
Dodano: 2009-08-30 10:07
| BarTolmai napisał(a): |
| [quote:4bc9875a2d="Gabriela"]Tak właśnie wygląda deathmetalowiec. :lol: http://www.youtube.com/watch?v=euHMldrw4fw |
co masz do jego wizerunku?
[/quote:4bc9875a2d]
Niezrozumienie treści się kłania.Deathmetalowiec normalnie wygląda.N O R M A L N I E. A to,że taki link,a nie inny to masz odpowiedż wyżej.
Dodano: 2009-08-30 11:25
A jak ma wyglądać? Popierdolenie? :lol: Wg. mnie wygląda normalnie.
Dodano: 2009-08-30 12:19
Ukłon dla Chuck'a!
Niektórzy mają jakieś chore pojęcie wizerunku metala. Jak widzę faceta z włosami ufarbowanymi na czarno, co dzień z koszulką jakiegoś zespołu ( na każdy dzień inną, jakby miał ich całą szafę ) chodzącego na okrągło w pieszczochach, glanach... i do tego umalowanego kredką do oczu to mnie krew zalewa...
Staram się być tolerancyjna, ale czasem trudno powstrzymać drwiący uśmiech na twarzy...
Ale cóż, co kto woli.